Firma profil

– – Trafiksikre kvalitetsbiler –  – Se udvalget af særlig velholdte biler – –

Assentoft Automobiler var blandt de første der startede efter udstykningen af Virkevangen, det var  i 1985.  Dengang var der ikke asfalt på vejene i området. Området har i dag gode tilkørselsveje og asfalt. Henrik Jensen  ejer og driver fortsat forretningen. Henrik Jensen er udlært Automekaniker hos Volvo Randers i 1975.

Firmaet drives som enmands firma. Autoværkstedet er på ca. 1000 m2 med moderne udstyr der svarer til kravet for nye biler. Firmaets motto er at der skal være orden på værkstedet og brugte klargjorte biler skal være i fin stand. Reparationer og rådgivning på kunde biler skal udføres til klasse I.

Bygningerne er siden start udvidet 3 gange, for at tilfredsstille det stigende antal autoreparationer, klargøring af biler til periodesyn og stigende salg. Med det stigende krav til miljøet er der indført en del ny teknik og værktøj. Såvel værksted som udenomsarealer bærer præg af absolut orden og renlighed.

Firmaets speciale er Volvo og kendskabet til Volvos modeller gennem årene er stort. Den lidt ældre Volvo 245 årgang 1977, er firmaets trofaste varevogn, blev købt i 1985, bilen er fortsat i perfekt stand og den har mange år igen, inden udskiftning.